Vilka är vi?

 

Parkspy grundades av tre vänner som var trötta på stressen och frustationen att leta parkering i tätt trafikerade områden i innerstäderna. Vad de insåg var att ofta fanns det gömda parkeringspärlor på mindre trafikerade gator som många andra förare inte hittade eller inte letade på. Vi ville hitta en lösning på problemet och hjälpa förare att hitta dessa platser för att spara tid, pengar och stress.

 

Idén för Parkspy tog form för ca 3 år sedan när vi initialt brainstormade olika sätt att göra parkering mer effektiv och enkel. Vi spenderade många timmar med att leta och undersöka olika koncept och insåg att idag finns liknande appar för få trafikinformation. Så vi vidareutvecklade idén med så kallad "crowed-sourced trafikinformtion" och inkluderade det i vår app med en karta så användare kan lägga upp lediga p-platser i ditt område. Vi visste att vi hade något unikt på gång och vill gärna dela vår idé mer resten av världen.

Under tiden har vårt team sakta vuxit med tiden och idén utvecklats, för att fortsätta utveckla och förfina vår app. Vi har en mycket stark passion för ge den bäst möjliga upplevelsen att hitta parkering i storstäder och vill hjälpa förare att enkelt hitta ledig parkering. Tack för att du väljer Parkspy och glad parkering.

 

Kontakta oss

0840063428

info@parkspy.se

Hammarby Allé 15

Stockholm, Sweden

Copyright ParkSpy 2024